Toimituskulut

Toimituskulut

Toimituskulumme määräytyvät kuluttajalle edullisimman vaihtoehdon mukaan suoraan ostokoriin. Voit vaihtaa toimitustapaa Osta Heti- painikkeen kautta. Kaikissa toimitustavoissa on mahdollisuus saada tilaus rahtivapaasti kasvattamalla tilausmäärää. Ostoskori neuvoo rahtivapauden rajoissa.

Tässä lueteltuna toimituskulumme eri toimitustavoissa.

1. Ilmainen nouto tehtaanmyymälästä Ti ja To klo 13-18 tai Tehtaan toimistosta arkisin 8-15.30. Nouda tilauksesi vasta kun saat tilausvahvistuksen tilauksen käsittelystä. Tilaukset ovat noudettavissa arkisin samana päivänä tai heti seuraavana aamuna.

2. Postin Pikkupaketti: Enintään 300 gramman painoiset maxi-kuoren kokoiset paketit. Lähetys jaetaan kotiin normaalin postin mukana 1-5 päivän kuluessa, kun se on enintään Maxi-kuoren kokoinen. Edullisin vaihtoehto pienille toimituksille. Toimituskulu 3,00€ ja rahtivapaa kun tilaus on vähintään 30 euroa.

3. Postin noutopiste paketti ja Smart Post: Nouto postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Valitse postin valikosta haluamasi pakettiautomaatti tai noutopiste. Toimituskulu 5,00€ ja rahtivapaa kun tilaus on vähintään 30 euroa. Jos haluat kuitenkin alle 450gramman  paketin Smart Postina niin kulu on 5 euroa.

4. Postin Kotipaketti: Postin Kotipaketti jaetaan sinulle kotiin Postin Flex 21 palvelulla. Muista täyttää tilaukselle tätä varten puhelinnumerosi jakelua varten. Toimituskulu 15,00€ ja rahtivapaa kun tilaus on vähintään 100 euroa.

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot