Suomalaiset sukat
Materiaalit

Suomalainen osaaja korkealaatuisten sukkien ja sukkahousujen takana

Suomen luonto ja vuodenajat asettavat omat vaatimuksensa vaatetukselle. Suunnittelemme, valmistamme ja maahantuomme sukkia sekä sukkahousuja, jotka antavat sinun nauttia pohjoisen olosuhteista ympäri vuoden.

Suomen suurin sukkavalmistaja

Vuonna 1996 perustettu Sukkamestarit on suomalainen sukkiin sekä urheilu- ja vapaa-ajan vaatetukseen erikoistunut yritys. Sukkamestarit on ollut jo pitkään Suomen suurin sukkavalmistaja, jonka tehtaalta valmistuu yli puolet kotimaisista sukista. Ylöjärven tehtaamme työllistää n. 40 tekstiiliteollisuuden ammattilaista.

Vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani

Sukkamestarit on vastuullinen valmistaja ja luotettava yhteistyökumppani, jonka laaja jälleenmyyjien verkosto tavoittaa suomalaiset kautta maan. Valvomme tuotteiden laatua tarkasti omassa tuotannossamme sekä vaadimme samaa omilta toimittajiltamme. Valmistuksessa huomioidaan ihmisten ja ympäristön turvallisuus.

Laatupolitiikka

Noudatamme toiminnassamme laatujärjestelmää, joka täyttää ISO9001:2015 standardin vaatimukset. Bureau Veritas on myöntänyt toiminnallemme sertifikaatin 15.11.2016  Lue lisää..

Laatu Sertifikaatti PDF muodossa